YÜREKLERİ DAĞLAYAN KAZANAN AYRINTILARI ORTAYA ÇIKTI

Ehliyetsiz sürücü, adının verildiği 3 yaşındaki kuzenin ezerek ölümüne neden oldu

Trabzon'un Arsin İlçesinde meydana gelen ve yürekleri dağlayan kazanın ayrıntıları oırtaya çıktı. Cumhuriyet Mahallesinde arife günü amcasının 61 DR... plakalı aracıyla gezitiye çıkan 19 yaşındaki İbrahim Taha H., top peşine aniden yola atlayan 3 yaşındaki Yasir Taha H. adlı çocuğa çarptı. Ehliyetsiz olduğu öğrenilen üniversite öğrencisi İbrahim Taha H. adlı sürücünün kullandığı aracın altında kalan Yasir Taha H. yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen minik Yasir Taha H. hayatını kaybetti. Polis kuzeni Yasir Taha H.'nin  ölümüne neden olan sürücü İbrahim Taha H.'yi gözaltına aldı.

SORGUDA "FRENE BASTIM" DEDİ

Arsin İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ifadesi alınan İbrahim Taha H. kuzeninin aniden yola çıktığını ve frene bastığını söylediği öğrenildi. Ehliyet kursuna gitmekte olduğunu ve amcasından aracı sürmesini istediğini belirten İbrahim Taha H, "Birlikte araca bindik. 50 metre sonra kaza oldu.Akrabam olan Yasir yola aniden fırladı. Mesafe çok kısaydı" dedi. Ölen çocgun anne ve babası şikayetçi olurken, sorgunun ardından adliyeye çıkarılan İbrahim Taha H., savcılık tarafından tutuklama talebiyle nöbetçi hakime sevk edildi. Nöbetçi hakim tarafından tutuklanan İbrahim Taha H. cezaevine gönderildi. Aracın sahibi doktor amca S.H. hakkında ise şüpheli sıfatıyla soruşturma başlatıldı. Babası öğretmen, amcası doktor olan İbrahim Taha H. Trabzon'de sevilen köklü bir ailenin üyesi olduğu öğrenildi. Bu arada etrafında çok sevilen ehliyetsiz sürücünün adının üç yaşında hayatını kaybeden çocuğa verildiği ileri sürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105