CHP’de Suçlamalar Sürüyor

CHP Trabzon Ortahisar İlçe Danışma Kurulu toplantısında bir delegenin konuşmasının engellenmesi ile başlayan tartışma devam ediyor. Yaşananlara tepkisini sürdüren ve yeni iddialar ortaya atan Ayaz “Tüm Ortahisar İlçe yönetimi konuşma hakkımı elimden aldıkları için suçludur. İl Başkanı da bunlara çanak tutmuştur. Uyumlu çalışmak bu olsa gerek! Gençleri susturarak, suçlayarak, disiplinle tehdit ederek hiçbir yere varamazsınız.” dedi. 

İL BAŞKANI BUNLARA ÇANAK TUTMUŞTUR

Cumartesi günü basına kapalı gerçekleşen Ortahisar İlçe Danışma Kurulu toplantısında Ayaz’ın iddiasına göre divan başkanlığı görevini yapan Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Ayaz’ın kürsüye çıkarak konuşma yapmasına izin vermemiş, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya ve CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun’da yaşanan tartışmalara sessiz kalmıştı. Ayaz “CHP ilçe başkanını kınıyorum. Bu olayda tavrını koymayan sayın vekilimiz ve il başkanımızı da ayrıca kınıyorum.” İfadelerine yer vermişti.

BAŞARISIZLIĞI ÖRTBAS ETMEK İÇİN

Yöneticilik yapmanın zor olduğunu belirten Ayaz “Bu zorluğu bilerek ve isteyerek kabul ettiniz. Birçoğunuz yöneticilik tecrübesi bulunan arkadaşlarımızsınız. Parti içi seçimleri kazanabilmek için her türlü yarışın içinde olup, kazandıktan sonra geçen seçimlerde gördüğümüz gibi türlü bahaneler bulup bu bahanelere sığınıp başarısızlığınızı örtbas etmek hiçte kabullenilebilir bir durum değildir. Gençleri susturarak, suçlayarak, disiplinle tehdit ederek hiçbir yere varamazsınız! Tüm Ortahisar İlçe yönetimi konuşma hakkımı elimden aldıkları için suçludur. İl Başkanı da bunlara çanak tutmuştur. Uyumlu çalışmak bu olsa gerek!” diyerek tepkisini sürdürdü.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonChp
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.