Altınova Belediye Başkanı CHP'den istifa etti! AK Parti'ye mi geçiyor?

Yalova'nın Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa ettiğini duyurdu. Fazlaca, “Bu paylaşımın, benim dün e-Devlet üzerinden verdiğim istifa beyanının ardından yapılmış olması oldukça dikkat çekici” ifadelerini kullandı.

Bir süredir kamuoyunda AK Parti'ye katılacağı iddialarıyla gündeme gelen Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

"ÇOK MANİDAR"

Fazlaca açıklamasında, “6 yıldır ailemden, sosyal yaşamımdan, maddi ve manevi imkanlarımdan feragat ederek sürdürdüğüm bu onurlu mücadelede, başım dik bir şekilde CHP'nin en zorlu şartlarında yılmadan, tüm gücümle mücadele ettim. Bu kişisel hırs ve egoların üst yönetimlere aktarılmasına rağmen, sadece dinleyici sıfatıyla hiçbir idari yaptırımda bulunmayan CHP Yalova İl Başkanlığı, benimle ilgili kamuoyu paylaşımında bulunmuştur. Bu paylaşımın, benim dün partiden istifamı, e-devlet üzerinden verdiğim istifa beyanından sonra yapılmış olması çok manidar” dedi.

Altınova Belediye Başkanı CHP'den istifa etti! AK Parti'ye mi geçiyor? - Resim : 1

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.