ERDOĞAN UYARDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dövizdeki hareketlilik ile ilgili 'Ekonomik savaşı kaybetmeyeceğiz' dedi. Erdoğan Bayburt'ta düzenlediği mitingde ise "Dolar molar bizim yollarımızı kesmez. Yastığının altında doları avrosu altını olan varsa bunu gitsin Türk Lirası ile bankalarımızda bozdursun. Bu bir milli yerli mücadeledir. Bu bir, bize karşı ekonomik savaş ilan edenlere benim milletimin cevabı olacaktır" şeklinde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, teşekkür ziyaretlerine 24 Haziran seçimlerinde yüzde 82 ile en yüksek oyu aldığı Bayburt'tan başladı.Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler cuma namazını Ulu Cami’de kıldı. Yükselen döviz kuru ile ilgili konuşan Erdoğan, "Ekonomik savaşı kaybetmeyeceğiz" dedi.

PAZAR GÜNÜ TRABZON'DA

Ordu’da yaşanan sel felaketinden etkilenenlere geçmiş olsun dileklerini iletin Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Rabbim ülkemizi bu tür felaketlerden muhafaza eylesin. Devletimiz bütün imkanlarıyla sel felaketinde evleri, iş yerleri, mahsülleri zarar gören vatandaşlarımızın yanındadır. Hiç endişe etmesinler. Yarın inşallah Ordu’dayım. Hem çalışmaları yerinde inceleyecek hem de vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyeceğim. Pazar günü Trabzon’da programlarımız var. Buradan Gümüşhane’ye geçecek ve yaklaşık 1 katrilyon liralık bir yatırım olan Gümüşhane Çevre Yolu’nun resmi açılışını yapacağız.

SENARYOLAR BİZE VIZ GELİR
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz sadece ve sadece hakka ve halka karşı sorumlu olduğumuzu biliyoruz. Bizim sorumluluğumuz size. Corç’a Hans’a değil, Ahmet’e Mehmet’e Ayşe’ye Fatma’ya sorumluluğumuz var. Biz bu yola hizmetkar olmak için çıktık. Bunun dışındaki her türlü tehdit, her türlü baskı, her türlü oyun, her türlü senaryo bize vız gelir. Bir gün sıkıntımız olabilir, iki gün sıkıntımız olabilir. Bunların hepsi aşılır. Ülkemize diz çöktürmek için yapmadıklarını bugüne kadar bırakmadılar. Koskoca Osmanlı çınarını binbir türlü ittifakla, hileyle yıktılar. Milletimiz büyük fedakarlıklarla yeniden hayat verdiği o cumhuriyet fidanını, son dönemde ulu bir çınar olma yoluna girdi. Milletimiz demokrasiye güç verdi, hayat verdi" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.