Saadet Partisi İl Başkanı Kurt, Milli İttifak davetine sert tepki koydu

Saadet Partisi (SP) Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin AK Parti ile ittifak konusundaki açıklamalarına destek veren BBP lideri Mustafa Destici’nin, Saadet Partisi'ni de bu ittifaka katılma çağrısına sert tepki gösterdi. Kurt, “Saadet’i yıllardır siyonizm ele geçiremedi de siz mi ele geçireceksiniz.” dedi.

Geçtiğimiz günlerde bir otelde düzenlenen kamp ile yerel seçimlerle birlikte başkanlık seçimlerinin de başlangıcını yaptıklarını kaydeden Kurt, “Yerel seçimlerde çok güzel adaylar çıkaracağız. AKP’nin belediye başkanından yaka silkeleyen seçmen aradığı adayı bizde bulacak. Gönül rahatlığıyla oyunu Saadet Partisi’nin adayına verecek. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiğimiz kampla birlikte ortaya bir kitapçık çıkardık. Bu kitapçık Trabzon’daki teşkilatların Anayasası olacak. Teşkilatlarımız bu kitapçığa göre bütün çalışmalarını şekillendirecekler. 500 adet bastırdık. 100 adedini de genel merkeze göndereceğiz. Diğer teşkilatlara örnek olacağını düşünüyorum. Bütün ilçe teşkilatları kurumsal yapıya kavuşacak. Her teşkilat aynı fiziksel yapıya ve imkana sahip olacak. Bunu başaracağız.” dedi.

Başkanlık seçimlerinde de çok güçlü bir aday çıkartacaklarını belirten Kurt, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin AK Parti ile ittifak konusundaki açıklamalarına destek veren BBP lideri Mustafa Destici’nin, Saadet Partisi'ni de bu ittifaka katılma çağrısını da değerlendirdi. Kurt, “Biliyorsunuz, 7 Haziran Genel Seçimlerinde Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi bir ittifak kurmuş ve seçime Milli İttifak çatısı altında girmişti. Şimdi aynı şeyi AKP, MHP ve BBP deniyor. Onlara sadece şunu söylüyorum.  Saadet Partisi’ni yıllardır siyonizm ele geçiremedi de siz mi ele geçireceksiniz? Saadet Partisi öyle güçlü bir adayla çıkacak ki ilk turda seçimi kazanacak.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
MHPCevat KurtSaadet Partisi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105