Ali Sürmen: "Zaman hesaplaşma ve siyasi çekişme zamanı değildir"

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Alİ Sürmen yaptığı açıklamada kulübün içinden geçtiği sürece değinerek "Zaman; geçmiş kongrelerin hesaplaşma  ve siyasi çekişme zamanı değildir." dedi.

Ali Sürmen yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Son günlerde medyada bazı kalem sahiplerinin ve eski bir yöneticinin, taraflarca doğrulanmayan “yönetim içerisinde kaos” iddiasını sürekli gündemde tutmaları, kuruma ciddi zararlar vermektedir.

Kulübün borç batağına sürüklenmesine sessiz kalanların, bu sarmaldan çıkılması için özveriyle çalışanları hedef almasının camiada karşılık bulması asla mümkün değildir.

Zaman; geçmiş kongrelerin hesaplaşma  ve siyasi çekişme zamanı değildir.

Üstelik Aralık ayında seçimli kongrenin yapılacağını bilerek, bazı yöneticilerin hedef tahtasına yerleştirilme çabalarının Trabzonspor menfaatine olmadığı açıktır.

Zor zamanda göreve talip olan bu yönetimin Aralık kongresine kadar eksikleri varsa yapıcı eleştirilerle uyarılmasının ve kurumu krizden çıkarma çabalarına samimi destek verilmesinin, kulübümüzün geleceği yönünden çok önemli olduğunu kamuoyunun ve üyelerimizin dikkatine sunmak isteriz."

Anahtar Kelimeler:
Ali SürmenTrabznspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.