Başkan Sivrikaya, Devlet Bahçeli ile görüştü!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Tolgay Sivrikaya, parti yönetimiyle istişarelerde bulunmak ve Trabzon'da başlatılan İl ve İlçe Teşkilatlarını güçlendirme programını anlatmak üzere Ankara'daki Genel Merkez'de kritik bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Tolgay Sivrikaya, parti yönetimiyle istişarelerde bulunmak ve Trabzon'da başlatılan İl ve İlçe Teşkilatlarını güçlendirme programını anlatmak üzere Ankara'daki Genel Merkez'de kritik bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.Sivrikaya, ziyaretinin ilk ayağında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile makamında samimi bir görüşme yaptı.Görüşmede, hem partinin genel gündemi ve ülke meseleleri hem de Trabzon ilinin spesifik ihtiyaçları ve siyasi durumu ele alındı. İl Başkanı Sivrikaya, Trabzon halkının ve parti teşkilatının Genel Başkan'a selam ve bağlılıklarını iletti.

Akçaabat Modeli, Genel Merkez'e Detaylı Sunuldu

Ziyaretin en önemli gündem maddesi, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın ile yapılan strateji ve değerlendirme toplantısında masaya yatırıldı. İl Başkanı Sivrikaya, bu görüşmede Trabzon'da startı verilen "İl ve İlçe Teşkilatlarını Güçlendirme Programı"nın pilot uygulaması olan Akçaabat toplantısının kapsamlı bir değerlendirme raporunu parti üst yönetimine sundu.

Sunumda, Akçaabat'ta yapılan çalışmanın ayrıntıları şu başlıklarla paylaşıldı:

· Mevcut Durum Analizi: Akçaabat ilçe teşkilatının üye sayısı, mahalle temsilciliklerinin faaliyet durumu ve fiziki kapasitesi detaylandırıldı.

· Seçim Stratejisi: Olası yerel ve genel seçim senaryolarına yönelik hazırlıklar, sandık alanları, seçmen eğilim analizleri ve aday profilleri üzerine yapılan ön çalışmalar aktarıldı.

· Halkla İlişkiler ve İletişim: Vatandaşla temas noktalarının çeşitlendirilmesi, sosyal medya ve dijital iletişim stratejilerinin güçlendirilmesi, yerel sorunlara yönelik proje bazlı çalışmaların hayata geçirilmesi planları anlatıldı.

· Eğitim ve Kapasite Artırımı: İlçe yöneticileri ve aktif üyelere yönelik düzenlenecek "siyasi iletişim", "teşkilat yönetimi" ve "halkla ilişkiler" eğitimlerinin programı paylaşıldı.

Konuya yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Genel Başkan Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, Akçaabat'ta uygulanan bu modelin detaylarını ve ilk sonuçlarını büyük bir dikkatle inceledi.

Sivrikaya: "Amacımız, Halkımıza En İyi Hizmeti Verebilmek"

Görüşmelerin ardından bir değerlendirme yapan MHP Trabzon İl Başkanı Tolgay Sivrikaya, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'ye ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Edip Semih Yalçın'a Trabzon'daki çalışmalarımız hakkında detaylı bilgiler sunduk. Akçaabat'ta başlattığımız bu örnek çalışma, tüm ilçelerimizde uygulayacağımız çalışmaların ilk adımıdır. Amacımız, partimizi Trabzon’da daha güçlü, daha dinamik ve halkımızın her an yanında olan bir yapıya kavuşturmaktır. Genel Merkezimizin bu konudaki destekleri ve yönlendirmeleri bizim için son derece kıymetlidir" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.