Engelli öğrencinin yardımına Ayvazoğlu koştu

Beşikdüzü'nde selde kullanılamaz hale gelen okulun asansörü hizmete açıldı. Trabzon Beşikdüzü'nde 2016 yılında meydana gelen selden dolayı kullanılamaz hale gelen okul asansörü AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu'nun katkılarıyla yeniden açıldı. Okuldaki bedensel engelli bir öğrencinin olduğu öğrenilirken, asansörle birlikte öğrenci artık annesinin yardımı olmadan sınıfına gidebilecek, bahçeye çıkabilecek.

ASANSÖR 2016'DA KULLANILAMAZ HALE GELMİŞTİ

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde 2016 yılında meydana gelen sel nedeniyle kullanılamaz hale gelen Şehit Öğretmen Gürhan Yardım Ortaokulundaki asansör, AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu'nun katkılarıyla yeniden yapılarak hizmet vermeye başladı. 50 bin liraya mal olan ve okuldaki 1 engelli öğrencinin yardımına koşacak olan asansörün yapılmasıyla birlikte bedensel engelli öğrenci artık bahçeye çıkabilecek, annesinin yardımı olmadan sınıfında derslere girebilecek.

OKUL MÜDÜRÜ TEŞEKKÜR ETTİ

Şehit Öğretmen Gürhan Yardım Ortaokulu Müdürü Emrah Emiral, asansörün yeniden faaliyete girmesiyle birlikte Milletvekili Ayvazoğlu'na teşekkür etti. Asansörle ilgili konuşan Müdür Emiral, "Okulumuzda bedensel engelli 1 (bir) öğrencimiz var. Üst katlardaki sınıflara annesinin veya arkadaşlarının yardımı ile çıkıyordu. Sel felaketinden bu yana bozuk olan kullanılamayan asansörümüz ortalama 50.000 TL maliyetle yenilenerek Yeşil Etiketi ile güvenli bir şekilde öğrencilerimizin hizmetine açılmıştır. Katkılarından Trabzon Milletvekilimiz Sayın Bahar Ayvazoglu'na teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler:
Beşikdüzüöğretmen
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.