GüVEN TAZELEDi

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi’nin 15. Dönem Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek liste olarak gidilen seçimde odanın mevcut başkanı Cemil Pehlevan güven tazeledi ve göreve devam dedi. Pehlevan, yaptığı açıklamada, Trabzon’un sorunlarıyla dertlenmeye devam edeceklerini kaydetti.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ

Başkan Cemil Pehlevan, yönetim kurulu adına bütün üyelere ve kamuoyuna teşekkür ederek “Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde üyelerinin, Trabzon’un ve ülkenin sorunlarını dert eden, çözüm öneren anlayışı ile görevini daha bir heyecan ve istekle yerine getirme gayreti içerisinde olacaktır.” dedi.

SORUNLARA YAPICI ÖNERİLER SUNULACAK

Trabzon’un sorunlarına geçmişte olduğu gibi gelecekte de yapıcı önerilerde bulunacaklarını belirten Başkan Pehlevan, “Yönetim Kurulumuzun; ilimizin tarımsal, ekonomik, ve çevresel konulardaki teknik ve idari işleyişlere yönelik doğru yapılanı onaylayan, yanında olan, alkışlayan ancak kentin sorunlarına çözüm olmayan, yanlış yapılan iş ve işlemlerin karşısında olan, onaylamayan ve bu alanlarda çözüm önerileri getiren yapıcı bir yönetim anlayışını sürdürecektir. Meslektaşlarımızın özlük hakları ve mesleki konulardaki sorunlarının çözümü yönünde herkesi kucaklayan, herkese eşit mesafede olan, üyesi ile var olan bir ZMO yönetimi şeklini devam ettirecektir.

Yönetim Kurulumuz olarak bizleri onurlandıran üyelerimize ve Trabzon halkına teşekkür ederek TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası örgütlülüğü içerisinde mesleğimiz, Türk tarımı ve Ülkemizin sorunlarına birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde demokrasiyi ön plana çıkaran verimliliği, kaliteyi, üretimi, paylaşmayı içeren ve sorunlara yapıcı öneriler sunan yönetim anlayışı ile görev yapacağımızın sözünü veriyoruz.” İfadelerinde bulundu.

YÖNETİM KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi’nin 15. Dönem Olağan Genel Kurulunda Cemil Pehlevan yeniden başkanlığa seçilirken yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Avni Aydın, Coşkun Kuturoğlu, Sedat Saral, Sevilay Sarıyılmaz, Deniz Çavuşoğlu ve Koray Özşeker.

Anahtar Kelimeler:
ZiraatTMMOBCemil
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.