Asıl kabus kapıda!

FIFA’nın transfer yasağı getirdiği Trabzon’da yapılmayan ödemeler nedeniyle daha büyük ceza alma tehlikesi var. Ağaoğlu ve ekibi, hem FIFA ile hem de oyuncu ve kulüpler ile ödemeler için görüşüyor

BAŞVURULAR VAR

Trabzon’da FIFA tehlikesi kapıda. Bordo-mavililerde, oyunculara ve kulüplere yapılmayan ödemeler baş ağrıtacak gibi dururken, FIFA’nın transfer yasağından sonra daha büyük cezaları gündemine alabileceği ifade edildi. Bero’nun son taksidi olan 250 bin EURO’nun geç ödenmesi nedeniyle Trabzon’a transfer yasağı getirmesinden sonra alacaklı kulüplerin ve yabancıların da FIFA’ya başvurması asıl tehlikenin daha büyük olduğunu ortaya koyuyor. Milan’ın Sosa ve Kucka için ödeme yapılmaması nedeniyle Trabzon’a ihtar çektiği ve FIFA’ya başvurmaya hazırlandığı belirtildi.

AĞAOĞLU GİDİYOR

Bunun yanında mevcut kadrodaki yabancıların da alacakları için yine FIFA’ya şikayette bulunduğu belirtildi. Transfer yasağını kaldırmayı uman bordo-mavililer, bu ödemeleri kısa sürede yapamazsa Avrupa’dan men edilme hatta puan silme cezası ile ne yazık ki karşı karşıya kalabilir. 26 Nisan’da İsviçre’ye gidip FIFA ile görüşecek olan Başkan Ahmet Ağaoğlu, burada kötü imajı silmek için uğraşmayı planlarken, yöneticilerin de alacaklı kulüp ve oyuncular ile görüşüp ödemelerin yapılmasını sağlayarak yeni cezaların gelmesini önlemeyi amaçlıyor.

KANCA DOĞRULADI

Bordo-mavililer, önündeki 1-1.5 aylık zaman içerisinde acil olarak 120 milyon TL’lik kaynak bularak alacakları ödemesi gerekiyor. Trabzonspor yöneticisi Faruk Kanca, bazı futbolcuların FIFA’ya başvuruları olduğunu beliterek, “Şuanda bir transfer yasağı var. Altyapı haricinde oyuncu getirme şansımız yok. Yeni bir yasak gelmemesi için uğraşımız var. Bunları çözmeye çalışıyoruz. Çözersek transfer konusunda önümüzü açacağız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Asıl Kabus Kapıda!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105