BAŞKAN ZORLUOĞLU’NDAN TARAFTARA TEŞEKKÜR

Trabzonspor, Antalyaspor maçı sonrası şampiyonluğunu ilan ederken, dünya Trabzon’u konuşmaya devam ediyor. Dünya gündemine oturan şampiyonluk kutlamalarına ev sahipliği yapan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, ‘Bordo-Mavi’ renklere gönül veren milyonlarca taraftardan tam not aldı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, festival coşkusunda geçen kutlamalarda tüm dünyaya medeniyet dersi veren Trabzonspor taraftarlarına teşekkür etti.
 
Dünya Trabzonspor’un şampiyonluğunu kutlamaya devam ediyor.  Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde, Ortahisar Belediyesi ve Trabzonspor Kulübü’nün desteğiyle gerçekleştirilen kutlamalarda ortaya çıkan görüntüler, büyük yankı uyandırdı. Dünyanın en önemli festivallerini geride bırakan kutlamalarda renkli görüntüler oluştu. Şampiyonluk kutlamalarının kusursuz şekilde icra edilmesi için ekiplerini seferber eden Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Coşkunun en üst düzeyde olduğu şampiyonluk kutlamalarında en küçük olumsuz duruma mahal vermeyen taraftarımıza yürekten teşekkür ediyorum” dedi.
 
ETKİSİ HALA ÜZERİMDE
Trabzonspor’un sezonun bitmesine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesinin etkisinin hala üzerinde olduğunu belirten Başkan Zorluoğlu, “Heyecan dolu bir sezonu, şampiyonluğumuzu ilan ederek geride bırakmanın mutluluğu içerisindeyim. Sezon boyunca bu anı bekledik ve sonunda Süper Lig tarihinin rekorunu kırarak şampiyon olduk. Duygularımı anlatmakta kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir noktadayım” dedi.
 
HAYALİM GERÇEK OLDU
Belediye Başkanlığı döneminde Trabzonspor’un şampiyon olmasının en büyük hayali olduğunu da hatırlatan Başkan Zorluoğlu, “Şükürler olsun bu hayalim gerçek oldu. Trabzonspor’un benim dönemimde şampiyon olması, hayatımda unutamayacağım dönemler arasındaki yerini aldı. Mutluluğumun tarifi yok. Geçen sezon ‘Trabzonspor şampiyon olursa Meydan’daki belediye binasının önüne sandalye atıp kahve söyleyeceğim, başka da bir şey yapmayacağım’ demiştim. Şimdi belediye binası önünde oturup taraftarımızla birlikte bir keyif kahvesi içmenin zamanı geldi” ifadelerini kullandı.
 
DÜNYAYA MEDENİYET DERSİ VERİLDİ
Şampiyonluğun ardından gerçekleştirilen kutlamalar nedeniyle Türkiye’den ve hatta tüm dünya ülkelerinden tebrik telefonları aldığını da vurgulayan Başkan Zorluoğlu, “Gerçekten Trabzon’a ve Trabzonspor taraftarına yakışır şekilde yapılan şampiyonluk kutlamalarımız konuşulmaya devam ediyor. Taraftarımız, en küçük bir olumsuzluğa mahal verilmeyen kutlama anlayışıyla tüm dünyaya her anlamda medeniyet dersi verdi. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak kutlamaların şehrimize yakışır şekilde yapılması için ince eleyip sık dokuduk. Provalarımızı yaptık ve ortaya çıkan sonuç hem bizleri hem de yüz binlerce taraftarımızı mutlu etti. Bu duygularla Trabzonspor Kulübü Başkanı Sayın Ahmet Ağaoğlu başta olmak üzere değerli teknik direktörümüz Abdullah Avcı’ya, kanlarının son damlasına kadar savaşan kıymetli futbolcularımıza, Trabzon’u en güzel şekilde temsil eden taraftarımıza ve şampiyonlukta emeği olan herkese gönülden teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ne kadar alıyorsunuz 2 yıl önce

Ayda 2500 mü yoksa 5000 mi alıyorsunuz bu haber için.......Alın canım saki taş attınız da kolunuz yoruldu. Belediyede haberler hazırlanır. Siz ise kopyala yapıştır. Gelsin paralar.......

banner63

banner105