Beşiktaş'a kilit

Teknik direktör Çalımbay, oyuncularını Beşiktaş derbisine farklı bir sistemle hazırlamaya çalışıyor. 54 yaşındaki hoca, ezeli rakip karşısında takımına alan savunması yaptıracak

Bordo-mavili takım, pazartesi günü Beşiktaş ile oynayacağı derbiye büyük önem veriyor. Teknik direktör Rıza Çalımbay da oyuncularını Beşiktaş'a çok farklı bir sistemle hazırlamaya çalışıyor. Tecrübeli hoca son antrenmanda talebelerine Beşiktaş karşısında oynatacağı sistemi anlattı. Çeyrek sahada gerçekleştirilen çift kale maç öncesi futbolcularla toplantı yapan 54 yaşındaki çalıştırıcı, Beşiktaş'ın özellikle kanat organizasyonlarını iyi yaptığını ve kendilerinin de bu konuda özel hazırlanacaklarını dile getirdi.

ADAM ADAMA OYNAMAYACAĞIZ

Çalımbay, Kara Kartal'ın bekleri dahil olmak üzere tüm kanat oyuncularının hücum organizasyonlarına katıldığını özellikle belirterek, "Adam adama oynamayacağız. Beşiktaş'ı izledik. Adamlar kanatlardan alıp gidiyor. Biz alan savunması yapacağız. Bireysel baskı yapmayacağız. Herkes arkadaşı için de mücadele edecek" dedi. Kalecilerin de oyununun içerisinde olmasını ve arkadaşlarını yönlendirmesini isteyen tecrübeli teknik adam, özellikle hücumculardan daha fazla şut çekmesini talep etti.

YENiLMEZLiK SERiSi SüRMELi

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında 5 Mart Pazartesi günü sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek Trabzonspor, bu maçı kazanarak üç büyük rakibi önünde bu sezonki yenilmezliğini sürdürmeye çalışacak. Bordo-mavililer, bu sezon ligde söz konusu rakipler ile oynadığı 4 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik alarak yenilmedi. Karadeniz ekibi, ligin 2. haftasında Fenerbahçe, ligin 7. haftasında da Beşiktaş deplasmanlarından 2-2'lik beraberlikle döndü. Ligin 10. haftasında sahasında Galatasaray'ı 2-1'lik sonuçla mağlup eden bordo-mavililer, ligin 19. haftasında da yine evinde Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı.

.

Anahtar Kelimeler:
Beşiktaşa Kilit.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.