Böyle goller yersen!

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, G.Saray’ın baskılı başlayacağını bildiklerini ifade ederek,

“G.Saray bunu sahasında hep yapan bir takım. O istemese, taraftar buna takımı itiyor. Bu beklediğimiz bir olaydı. Üzüldüğüm şey çıkarken kaptırdığımız toplardan gol yemekti. Çünkü bunun üzerinden çok durduk. Bu konuda oyuncuları hep uyardık. Ancak önce Abdülkadir sonra Okay çıkarken kaptırdığı toplar ile gol yememize neden oldu. Böyle hata yaparsan bedeli ağır olur” dedi.

Çalımbay, “İkinci yarıya iyi başlamıştık. Ancak yine kendi hatamızdan golü yedik. G.Saray ile oynarken böyle hatalar yaparsan telafisi zor oluyor”dedi. Hubocan’ı çıkartıp Okay’ı stopere çekmesi ile ilgili olarak da Çalımbay, “Hubocan’ı sarı karttı vardı. Gomis arkası dönükken yapmayacağı bir şekilde faul yapıp sarı kart gördü ve kırmızı kart da görebilirdi. Bunun için ve ileride çoğalma düşüncesiyle Okay’ı Hubocan’ın yerine stopere çektik. Ancak Okay da inanılmaz bir hata yaptı ne yazık ki” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Böyle Goller Yersen!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.