Galatasaray maçında olay ses! "Federasyondan aradılar"

Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray deplasmanda Çaykur Rizespor'u 4-0 mağlup etti. Maçta verilen penaltı kararı kadar, yaşanan bir olay da çok konuşuldu. Mücadelenin 17. dakikasında yayına yansıyan bir ses gündem oldu. Süper Lig'de Galatasaray, son sezonlarda büyük kayıplar verdiği Çaykur Rizespor deplasmanından bu kez 4 gollü bir galibiyetle döndü.

Rize deplasmanına tedirgin çıkan sarı-kırmızılı takım 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu.Galatasaray'da maça, biri 45+2'de penaltıdan olmak üzere attığı 3 golle damga vuran isim Senegalli golcü Mbaye Diagne'ydi...Bu arada karşılaşmanın 17. dakikasında izleyicilerin dikkatini çeken bir an yaşandı.Mücadele oynanırken televizyona 4. hakem bölgesinde mikrofona "Federasyondan aradılar" cümlesi yansıdı. Devamı duyulmayan bu sözler sosyal medyada gündem oldu.

Anahtar Kelimeler:
Galatasaray
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105