GALİBİYETİ HAK ETTİK

Hüseyin Çimşir maçı armağan etti

Trabzonspor’da Ünal hocanın yokluğunda, kulübede yer alan yardımcı antrenör Hüseyin Çimşir, Akhisar maçının ardından konuştu.Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Akhisarspor ile karşılaştı. Spor Toto Akhisar Stadı'nda oynanan mücadelede kazanan, 3-1'lik skorla Trabzonspor oldu.

Maçın ardından konuşan Trabzonspor’da Hüseyin Çimşir, “Öncelikle bu maçın galibiyetini Ünal hocaya armağan edelim Belki bir nebze olsun acısını dindirmiş oluruz. İlk yarı ve ikinci yarıda başlangıç bizim için tutuktu. Ondan sonra Sosa’nın golü attıktan sonra oyun bizim elimizde oldu. Maçın geneline bakıldığında kazanmayı hak eden bizdik. Güzel oyunla 3 puanı aldık. Bütün arkadaşlarımın emeğine sağlık. Zor bir fikstür. Deplasmanda kazanamama, ama bugün kazandık. Kazandığım için mutluyuz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105