OKAY'IN YERİNE ROBİN LOD!


Okay Yokuşlu’nunCeltaVigo’ya transfer olmasının ardından orta saha için görüşmelerini sürdüren Trabzonspor için bir iddia Yunan basınından ortaya atıldı. Orta saha için Arao, Ronielson, Musa Çağıran gibi isimlerle görüşmelerini sürdüren bordo-mavililerin Panathinaikos forması giyen RobinLod ile ilgilendiği iddia edildi. SportLike adlı internet sitesi sözleşmesi 30 Haziran’da sona erecek 25 yaşındaki oyuncu ilgilendiğini yazdı.

Helsinki’den 2015 yılında 350 bin Euro bonservis ücreti ile Panathinaikos’a transfer olan 1.79 boyundaki oyuncu hem sol kanatta hem de orta sahanın ortasında görev yapabiliyor. Geçtiğimiz sezon Yunanistan Süper Lig’i, kupa ve Avrupa Ligi’nde 37 maça çıkan Lod, rakip fileleri 7 kez havalandırdı. Dünyaca ünlü futbol veri sitesi transfermarkt’ta Finlandiyalı oyuncunun değeri 2 milyon Euro olarak belirtiliyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.