Onur Kıvrak: Galibiyeti tek başıma üstlenmem

Aytemiz Alanya deplasmanında yaptığı kritik kurtarışlarla galibiyette en az gol atan takım arkadaşları kadar pay sahibi olan Onur Kıvrak, “Önemli olan kazanmak. Çok ihtiyacımız vardı buna. Beşiktaş maçıyla bu galibiyeti taçlandırmak istiyoruz” dedi.

Trabzonspor'da Onur Kıvrak, yaptığı kritik kurtarışlarla Aytemiz Alanyaspor maçının kahramanlarından biri olmayı başardı. 90 dakika sonrasında takım arkadaşlarının ve hocalarının tebriklerini kabul eden başarılı file bekçisi, gelen galibiyetin mutluluğunu doyasıya yaşadı. 3 puanın asla 1 oyuncuyla gelemeyeceğinin altını çizen Onur Kıvrak, özetle şu ifadeleri kullandı:

‘Derbi bir fırsat’

“Kazanırken de kaybederken de takım olarak alıyoruz bu sonuçları. Asla 1 oyuncunun işi değil. Bu nedenle de ben asla galibiyeti tek başıma üstlenmem. Son haftalarda hak etmediğimiz sonuçlar almıştık. Aldığımız sonuç zamanlama açısından da çok iyi bir döneme rastladı. Bu nedenle sevinçliyiz. Şimdi önümüzde bir Beşiktaş maçı var. Böyle büyük derbilerin camiamız için ne kadar kıymetli olduğunu çok iyi biliyoruz. Üzdüğümüz taraftarımızla tekrar barışmak için de iyi bir fırsat olacak.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.