Son 7 yılın en gollü sezonu

Süper Lig'de bu sezon oynadığı 4 maçta 9 gol kaydeden Trabzonspor, ilk 4 haftalar itibariyle son 7 yılın en gollü sezonunu yaşıyor.

Süper Lig'in ilk haftasında sahasında Atiker Konyaspor'u 2-1 mağlup eden, 2'nci haftada deplasmanda Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan, 3'üncü haftada deplasmanda Göztepe'ye 3-2 mağlup olan ve 4'üncü haftada ise evinde ağırladığı Gençlerbirliği'ni 3-1'lik skorla mağlup eden bordo-mavililer, 4 maçta toplam 9 gol kaydetti.

2010-11'DE ŞOV YAPMIŞTI

En son 2010-11 sezonunda ilk 4 haftada 11 gol kaydeden Karadeniz ekibi, yeni sezona gollü bir başlangıç yaptı. Trabzonspor, geçen sene gol yollarında sorun yaşamış, ilk 4 haftada sadece 2 gol atabilmişti. Fırtına, önceki sezon 14'üncü hafta itibariyle 9 golün üzerine çıkabilmişti.

EN SKORER BURAK YILMAZ

Karadeniz ekibinde ilk 4 haftada en golcü isim 3 maçta 198 dakika süre alan ve 3 gol kaydeden Burak Yılmaz oldu. 3 maçta 101 dakika görev yapan Hugo Rodallega 2, 4 maçta 352 dakika sahada kalan Olcay Şahan 2, 4 maçta 358 dakika süre alan Juraj Kucka 1 ve 2 maçta 31 dakika görev yapan Ogenyi Onazi ise 1 golle skor üreten isimler oldu. Burak Göztepe karşılaşmasında oynamamıştı.

EVDE İYİ, DIŞARIDA KÖTÜ

Fırtına, Süper Lig'de oynadığı 4 maçın 2'sinden galibiyetle, 1'inden beraberlikle ve 1'inden de mağlup ayrıldı. Bordo-mavililer ile sahada Konyaspor'u 2-1, Gençlerbirliği'ni de 3-1 yenmeyi başardı. Deplasmanda da 2 müsabakaya çıkan Trabzonspor, Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı, Göztepe'ye ise 3-2 mağlup oldu. Ersun Yanal, dış saha performansını artırmanın yollarını arıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.