Trabzonspor Artem Dovbyk için pazarlıklara başladı! Masadaki teklif...

Yeni sezon öncesi transferlerini sürdüren Karadeniz ekibi Trabzonspor'da öncelik forvet... Birçok isimle temas halinde olan Bordo-Mavili ekipte liste başı isimlerden olan Ukraynalı santrfor Artem Dovbyk için pazarlıklar sürerken, masadaki teklifte belli oldu. 

Trabzonspor'da gözler forvet transferine çevrilmiş durumda. Bordo-mavililerde ana hedef haline gelen Artem Dovbyk için temaslar sıklaşıyor. Fotomaç'ın haberine göre Trabzonspor bu oyuncu için kulübü Dnipro'ya 'ilgi kağıdını' göndermişti. Pazartesi günü idareciler, Ukrayna'ya giderek resmi görüşmeleri hızlandıracak. Yüz yüze yapılacak pazarlıklar sonrasında Trabzonspor, şehre Dovbyk'i de alarak dönmeyi hedefliyor. Abdullah Avcı da yaklaşan sezon öncesi golcü transferinin bir an önce bitirilmesini istiyor.

POTANSİYELİ ÇOK BÜYÜK

Artem Dovbyk için Trabzonspor'un ısrar etmesinin altında oyuncunun büyük bir potansiyele sahip olması yatıyor. Fırtına ciddi yatırım yapacağı 24 yaşındaki golcünün bir sonraki transferinden gelir elde etmeyi de hedefliyor. Karadeniz temsilcisinin yaptığı ön görüşmelerde Dnipro kulübü 6.5 milyon dolar (5.5 milyon euro) istemişti. Ukrayna seferine çıkacak olan yöneticiler bu rakamı aşağı çekmek için uğraşacak. Bu arada oyuncunun da sıçrama yapmak için Fırtına'yı tercih edebileceği konuşuluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.