Trabzonspor'un yıldızları şampiyonluğa kilitlendi! Dev fedakarlık...​​​​​​​

Trabzonspor,  Usta Sezonu'nda şampiyonluğa kilitlendi... Bordo-mavili takımın yıldız oyuncuları Alexander Sörloth ve Anthony Nwakaeme, sakatlıklarına rağmen derbide sahada olmak istediklerini teknik ekibe iletti.

Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray deplasmanına çıkacak Trabzonspor'da, yıldız oyuncular önce galibiyete, sonra da sezon sonunda gelecek şampiyonluğa kilitlendi.

NWAKAEME: SAHADA OLMAM LAZIM

Çifte kupa yolunda kenetlenen bordo-mavililerde gözler Galatasaray maçına çevrildi. Şampiyonluğu hedefleyen Fırtına en kritik deplasmanı olarak Cimbom'u görüyor. Takımda sakatlığı sebebiyle sıkıntılı oyuncular da var. Ancak hepsi ligin bitimine kısa süre kala şampiyonluk uğruna sakatlıklarını hiçe sayıyorlar. Kasık bölgesinden sakatlık yaşayan ve 3 hafta sahalardan uzak kalması beklenen Anthony Nwakaeme büyük fedakarlık yaptı. Nijeryalı yıldız "Bu maç çok önemli. Takımın şu dönemde herkese ihtiyacı var. Sahada olmam gereken bir dönemdeyiz" dedi. Son maçta sakatlanıp oyundan çıkan Abdulkadir Parmak da sağlık kurulu ile sürekli temas halinde oldu ve verilen programa harfiyen uydu.

.

Anahtar Kelimeler:
GalatasarayAnthony Nwakaeme
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.