Yanal da Çalımbay da…

Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Trabzonspor Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar;

Rıza hocanın Rodellaga'yı oynatmamasını anlamıyorum. Şu N'Doye'u gördükten sonra ben kesin Rodellaga derim. İlk hamleyi Şenol hoca yapacaktır. Sonrasında Rıza hoca hamle yapar.

"Bana göre iki takım arasında bariz bir kalite farkı var. Trabzonspor takımı Ersun Yanal döneminde de Rıza Çalımbay döneminde de ısıramıyor. Trabzonspor maçlarında çıkıyorum dolaşıyorum çay içiyorum ama mesela Sivasspor çatır çatır oynuyor. Akhisarspor farklı işler yapıyor" "Trabzonspor'un bu transferlerini kim yaptı. Olcay oynuyor neden oynuyor bana yarın Yusuf Yazıcı lazım. Bu zihniyette olmaz" "Talisca'nın pozisyonu daha yeri gelmedi ama net penaltı. Daha pozisyonlar gelmedi ama bence penaltı ayrıca iptal edilen bir gol var onu da tartışabiliriz" "Trabzonspor'un şu kadrosunda kimi alırsın Beşiktaş kadrosuna. Eski Sosa olsa belki ama yedeklerden bir tane bakıyorum yedekten Beşiktaş yedeğe girer mi? Yusuf Yazıcı yedek olabilir. "

Anahtar Kelimeler:
Yanal Da Çalımbay Da…
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.