Yusuf Yazıcı Verilen Sözün Tutulmasını Bekliyor

Yıllığı 250 bin euro’dan 5 senelik sözleşme imzalayan Yusuf Yazıcı, Başkan Usta’nın “Sen kendini göster. Ücretini iyileştireceğiz” sözünün yerine getirilmesini bekliyor.

Trabzon'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı sezon bitmeden yıllığı 250 bin euro'dan 5 senelik imza atarken, görüşmelerde Başkan Muharrem Usta, "Sen topunu oyna, sezon sonu gereğini yaparız" sözü vermişti. Avrupa devlerini peşinden koşturan ve Usta'nın "15 milyon euro'luk teklifleri geri çevirdik" dediği Yusuf artık yıllık ücretinde iyileştirme yapılmasını bekliyor. 20 yaşındaki orta sahanın yıllık ücretinin 2.5 milyon TL seviyelerine çekileceği belirtildi. Yusuf Yazıcı'nın bu konuda asla şikayetçi olmayıp Usta'ya insiyatifi bırakması takdirle karşılanıyor. Usta'nın yakın bir zamanda bu konuda verdiği sözü yerine getirmesi ve oyuncunun kafasını rahatlatması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.