12'nci kattan düşen genç kız feci şekilde hayatını kaybetti!

Adana'da 18 yaşındaki Beril Sert nedeni henüz bilenmeyen bir sebepten dolayı 12'inci kattaki evlerinin balkonundan düştü. Beton zemine çakılan genç kadın, feci şekilde öldü. Sert'in cesedini, mahalleli buldu.Adana'da 18 yaşındaki Beril Sert, nedeni henüz bilenmeyen bir sebepten dolayı 12'inci kattaki evlerinin balkonundan düştü. Beton zemine çakılan genç kadın, feci şekilde öldü. Acı haberi alan yakınları yasa boğuldu. Genç kız şüpheli bir şekilde yaşamını yitirdi. Olay dün Adana'nın merkez Çukurova ilçesi, Toros Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 18 yaşındaki Beril Sert dün öğleden sonra 12. kattaki evlerinin balkonuna çıktı.

TELEFONLA UĞRAŞIYORDU

Bir süre burada duran Sert daha sonra telefonuna bakmaya başladı. Bu sırada Sert dengesini kaybederek balkondan düştü. Beton zemine düşen Sert'i gören vatandaşlar hemen sağlık ekiplerine haber verdi.Olay yerine gelen ekipler genç kızın hayatını kaybettiğini belirledi. Genç kızın kendisiyle birlikte düşen telefonu da parçalandı. Olayı duyup eve gelen anne Tülay Sert gözyaşlarına boğuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.