Zehra Güneş şoku…

Milletler Ligi’nde yoluna devam eden Filenin Sultanları'nda Zehra Güneş sakatlığı nedeniyle büyük üzüntü yarattı.

Zehra Güneş dünyanın en başarılı voleybolcuları arasında görülüyor.

Yıldız isim Instagram hesabından bir paylaşım yaparak VNL’yi kapattığını duyurdu. Zehra Güneş, sakatlığı ile ilgili bir paylaşım yaparak “Paris’te görüşmek üzere” şeklinde sözlerini tamamladı. 

Zehra Güneş'i gören şok oldu!

Zehra Güneş, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 

Amerika etabı sırasında yaşadığım sakatlık nedeniyle hissettiğim üzüntüyü ve sonrasında yaşadığım şükran duygusunu paylaşmak istiyorum.Bu yaz için beklentilerimiz, hayallerimiz ortak. Şimdi daha iyi anlıyorum ki duygularımız da kalplerimiz de ortak.İlk şoku atlattıktan sonra, hissettiğim güçlü sevgi ve sonsuz destek duygusu beni bambaşka duygulara götürdü. Ne kadar teşekkür etsem, şükretsem azdır.Her geçen gün daha iyi oluyorum; İstanbul’da kendimi hızla toparlayacağıma ve Paris’te takımımla birlikte olacağıma yürekten inanıyorum.Dualarınız, güzel dilekleriniz için sonsuz teşekkür ederim. Paris’te görüşmek üzere...

12

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sipsi Cemal 2 ay önce

Şok olmadım