BOMBA İHBARI

ALÇAKLAR TAKTİK DEĞİŞTİRDİ

Karadeniz Bölgesi’nde büyük darbe yiyen PKK terör örgütü üyelerinin yeni eylem planları deşifre edildi. Hainlerin makyaj yaparak ve peruk takarak valilere ve kaymakamları hedef alacağı belirlendi.

TELSİZ GÖRÜŞMESİ DEŞEFRE EDİLDİ

PKK terör örgütünün faaliyetlerini deşifre etmek amacıyla yapılan çalışmalar çerçevesinde, örgütün hedefine valileri ve kaymakamları koyduğu tespit edildi. Terör örgütü üyelerinin 24 Ağustos 2018 tarihli telsiz görüşmelerinde bölgede öldürülen teröristlerin intikamını almak için sansasyonel eylem yapılmasını istediğini belirleyen istihbarat birimleri, hazırladığı raporu İçişleri Bakanlığı’na gönderdi.

GEÇİŞ GÜZERGAHLARA DİKKAT ÇEKİLDİ

Karadeniz Açılım Gurubu’nda sorumlu üst düzey teröristlerin son bir ay içerisinde öldürülmesinin ardından Trabzon ve çevresinde il ve ilçelerde örgüt mensuplarının intikam amaçlı sansasyonel eylem arayışında olacağı belirtilen raporda, terör örgütü üyelerinin eylem öncesinde maskeleme yöntemini kullanacağını saptadı. Terör örgütü üyelerinin makyaj yapacağı ve peruk takarak eylem yapmayı planladığını belirleyen istihbarat birimlerinin özellikle bombalı saldırı ihtimalin karşı bürokratların yol güzergahlarındaki menfez, köprüler ve viyadüklere dikkat edilmesi istendi.

RAPORDA 4 İLÇEYE UYARI YAPILDI

İstihbarat raporunda özellikle Trabzon’un Düzköy, Maçka, Tonya ve Şalpazarı ilçelerine uyarı yapıldı. Teröristlerin kırsal alanda kalan bu ilçelerde baskın, pusu, bombalama ve tuzaklama türü eylemler yapabileceğini belirtilirken, olası eylemlerini engellenmek için tedbirlerin en üst düzeyde alınması istendi.

Anahtar Kelimeler:
PkkKaradenizBomba
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105