Caner’i de kaybettik

Trabzon'un Çarşıbaşı İlçesi'nde 28 Ağustos'ta otomobilin bisiklete çarpması sonucu meydana gelen kazada 15 yaşındaki Ömür Kocaman hayatını kaybetmiş ve 13 yaşındaki Caner Kocaman ise ağır yaralanmıştı. Caner Kocaman, Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki 15 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Caner Kocaman'ın Çarşıbaşı'nda toprağa verilecek.
Trabzon'un Çarşıbaşı İlçesi Karadeniz Sahil Yolu'nda 28 Ağustos 2017 tarihinde meydana gelen kazada, Giresun'dan Trabzon yönünde gitmekte olan Nurten K. yönetimindeki 06 FYZ 53 plakalı otomobil, tali yoldan ana yola çıkan ve buradan da yolun karşısına geçmeye çalışan amca çocukları 15 yaşındaki Ömür ve 13 yaşındaki Caner Kocaman'ın bulunduğu bisiklete çarptı. Kazanın ardından bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Çarpmanın etkisiyle yol kenarına savrulan Ömür Kocaman hayatını kaybederken, kuzeni Caner Kocaman da ağır yaralanmıştı.
Ağır yaralanan Caner Kocaman ambulansla önce Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'ne ardından da Kaşüstü'ndeki Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. 15 gündür Anestezi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavisi süren Caner Kocaman bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ailesi büyük acı yaşarken Caner'in Çarşıbaşı Yavuz Mahallesi Fatih Camisi'nde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilmesi bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.