Hülya Avşar imaj değiştirdi

Hülya Avşar, saçını sarıya boyattı. Yeni imajıyla poz veren Avşar, o kareyi sosyal medya hesabından paylaştı. Avşar'ın bu paylaşımı takipçilerini ikiye böldü. Kimi takipçisi Avşar'a sarıyı çok yakıştırırken kimi ise beğenmediğini belirtti.

  • Hülya Avşar imaj değiştirdi - Magazin haberleri

    Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Hülya Avşar, imajını yeniledi. Avşar, uzun zamandır kahverengi olan saçını sarıya boyattı. Avşar'ın bu paylaşımı takipçilerini ikiye böldü. Kimi takipçisi Avşar'a sarıyı çok yakıştırırken kimi ise beğenmediğini belirtti

  • Hülya Avşar imaj değiştirdi - Magazin haberleri

    Yeni imajıyla poz veren Avşar, o kareyi sosyal medya hesabından paylaştı. Yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çeken Avşar'ın paylaşımı 75 binin üzerinde beğeni alırken, yoruma kapalı olması ise dikkatlerden kaçmadı.

  • Hülya Avşar imaj değiştirdi - Magazin haberleri

    "HALA ALIŞAMADIM"

    Önceki akşam bir davette görülen Hülya Avşar, muhabirlerin 'Bir proje mi var?' sorusuna, "Yok, saçlarımı boyatmak istedim ama hala alışamadım. Gece yataktan kalkıp aynaya baktığımda korkuyorum" yanıtını vererek herkesi güldürmüştü.

  • Hülya Avşar imaj değiştirdi - Magazin haberleri

Anahtar Kelimeler:
Hülya Avşar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105