İşte muhtemel 11'ler

Trabzonspor deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Trabzonspor deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Kayserispor Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda? Bütün detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz hafta sahasında aldığı 2-1'lik Fenerbahçe galibiyeti ile büyük moral bulan Trabzonspor, Kayserispor deplasmanına çıkıyor. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stasında oynanacak olan karşılaşmayı Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Öğretmenoğlu'nun yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Murat Engin Gözütok yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Kutluhan Bilgiç olacak.Saat 19:00'da başlayacak karşuılaşma Bein Sports 1'den canlı olarak yayınlanacak.

Ayrıca karşılaşmayı Haber61 Canlı Anlatım sistemi ile anbean takip edebilirsiniz. Canlı Anlatım sistemine ulaşabilmeniz için gerekli bağlantı maç saatinde bu sayfada olacak.

MUHTEMEL 11'LER

KAYSERİSPOR: Lung, Lopes, Kana - Biyik, Kucher, Sapunaru, Mensah Şamil, Bilal, Deniz, Chery, Umut

TRABZONSPOR: Uğurcan, Pereira, Hüseyin, Toure, Novak, Batuhan Artarslan (Zeki), Jose Sosa, Yusuf Yazıcı, Abdulkadir Ömür, Nwkaeme (Olcay), Rodallega

Kayserispor ve Trabzonspor bugüne kadar 62 kez karşılaştı. Kayserispor ile Trabzonspor, 42 kez Süper Lig'de, 6 kez Türkiye Kupası'nda 14 kez de Türkiye 2. Ligi'nde karşılaştı. Geride kalan 62 maçta Trabzonspor 37 kez kazanırken Kayserispor ise 13 kez kazandı. İki takım arasındaki 12 müsabaka da berabere sonuçlandı. Bu maçlarda Trabzonspor 101 gol atarken Kayserispor ise 58 gol atma başarısı gösterdi. 2 takım arasında Süper Lig’de 42 müsabaka oynandı. Bu maçlarda Trabzonspor 25 kez kazandı. Kayserispor ise 7 kez kazandı. 10 maç da berabere bitti. Süper Lig maçlarında Trabzonspor 74 gol atarken Kayserispor ise 42 gol atabildi. 

Kayserispor ile Trabzonspor Süper Lig'de 26 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda 13-6'lık Trabzonspor üstünlüğü bulunuyor (7B).

Süper Lig'de Trabzonspor ile karşı karşıya geldiği son sekiz maçta sadece bir galibiyet alabilen Kayserispor (1B 6M), bu maçların beşinde rakibine gol atamadı.

Ligdeki son yedi maçında sadece bir kez yenilen Trabzonspor (3G 3B); bu yedi maçtan önceki son iki maçını kaybetmişti.

Kayserispor Süper Lig'de Trabzonspor ile evinde karşılaştığı son dört maçta galibiyet alamadı ve hiç gol atamadı (1B 3M). Sarı kırmızılı ekibin Trabzonspor'a iç sahada attığı son gol Mayıs 2013'te geldi.

Trabzonspor Süper Lig'de deplasmanda 12 maçtır kalesini gole kapatamıyor. Bu, bordo mavililerin Süper Lig'de Ağustos 2002'den bu yana deplasmanda en uzun süre gol yedikleri seri (Mart 2001 - Ağustos 2002, 24 maç).

Bu sezon ligin ilk dört haftasında yenilgi yüzü görmeyen Kayserispor (2G 2B), sonrasında oynadığı dokuz Süper Lig maçında bir galibiyet alabildi (1B 7M).

Kayserispor bu sezon Süper Lig'de rakip ceza sahasında topla en az buluşan takım (156); Trabzonspor ise geçtiğimiz hafta Fenerbahçe karşısında bu sezon Süper Lig’de rakip ceza sahasında topla en fazla buluştuğu (40) maçı oynadı.Bu sezon Süper Lig'de hücum bölgesinde Trabzonspor'dan (1246) daha fazla isabetli pas atan tek takım Başakşehir (1351); Kayserispor ise ceza sahasında en az topla buluşan takım (156).Trabzonspor forması giymeye başladığı Ocak 2018 tarihinden bu yana Süper Lig'de en fazla gol atan savunmacı Filip Novak (6).Kayserispor'un Süper Lig'de attığı son altı golün dördü Tjaronn Chery'den geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.