KALBİNE YENİK DÜŞTÜ

Trabzonlu asker Atilla Albayrak'ın ölüm nedeni belli oldu

İstanbul’da yaşayan Trabzonlu Albayrak ailesine Şırnak’tan acı haber geldi. Şırnak’ta görev yapan Trabzonlu Uzman Asker Atilla Albayrak'ın ölü olarak bulunduğu öğrenildi. 21 yaşındaki Albayrak’ın naaşının Ankara'dan Trabzon’a getirilerek yarın Trabzon'un Hayrat ilçesi Gülderen Mahallesi’nde aile kabristanlığına defnedileceği açıklandı.

OPERASYON VE ÇATIŞMADA HAYATINI KAYBETMEDİ

Resmi kaynaklardan edinilen ilk bilgilere göre, Albayrak'ın herhangi bir operasyonda, çatışmada veya kazada hayatını kaybetmediği vurgulandı. Dün akşam saat 18.00 sıralarında Albayrak'ın yatağında cansız bir halde bulunduğu kaydedildi. Herhangi bir rahatsızlığı olmadığı öğrenilen Albayrak'ın ilk belirlemelere göre kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği açıklandı. Albayrak'ın kesin ölüm nedeninin yapılacak olan otopsi sonrası netleşeceği ifade edildi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.