Başsavcılık 2 bakanlık hakkında soruşturma izni verdi
Grand Kartal Otel'de 78 kişinin can verdiği yangın faciası ile ilgili kritik bir gelişme yaşandı. AK Parti Milletvekili ve Komisyon Başkanı Selami Altınok’da haberi bizzat duyurdu. Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı hem Çalışma Bakanlığı hem de Kültür ve Turizm bakanlığı hakkında soruşturma izni verdi.
Bolu Kartalkaya Grand Kartal Otel'de 78 kişinin can verdiği yangın faciası ile ilgili kritik bir gelişme yaşandı.
KRİTİK GELİŞME
Geçtiğimiz günlerde kartalkaya’daki yangında oğlu Yiğit Gençbay’ı kaybeden Danıştay 9. Başkanı Abdurrahman Gençbay Meclis Araştırma Komisyonu'nda bilirkişi raporunu hatırlattı. Çalışma ve Kültür ve Turizm bakanlığı’nın da sorumluluklarına işaret ediyor.
BAŞSAVCILIK 2 BAKANLIK HAKKINDA SORUŞTURMA İZNİ VERDİ
AK Parti Milletvekili ve Komisyon Başkanı Selami Altınok’da haberi bizzat duyurdu. Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı bakanlıklar hakkında soruşturma izni verdi. tv100