Koronavirüs son vaka ve ölü sayısını açıkladı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Koronavirüs son vaka ve ölü sayısını açıkladı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan Türkiye'deki Corona virüsü vaka ve ölüm sayılarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Bakan Fahrettin Koca Corona virüs ile ilgili düzenli olarak yaptığı kamuoyunu bilgilendirme sürecini bu gece de sürdürdü. Bakan Koca, son 24 saatte 2.953 şüpheliye test yapıldığını 277’sinin pozitif çıktığını belirtti. Hasta sayısının 947'ye yükseldiğini açıklayan Bakan Koca yaşlı hastalardan 12'sini kaybettiğimizi ve hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısının 21'e yükseldiğini dile getirdi.

VAKA SAYISI 947 ÖLÜM SAYISI 21

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Türkiye'deki corona virüsü vaka ve ölüm sayıları ile ilgili sosyal medyadan son dakika paylaşımında bulundu. Koca, corona virüsü nedeniyle hasta sayımızın 947 ölü sayımızın ise 21 olduğunu açıkladı.

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA CORONA VİRÜSÜ VAKA VE ÖLÜ SAYISINI AÇIKLADI!

Bakan Koca, şu sözleri kullandı: "Son 24 saatte 2.953 şüpheliye test yapıldı. 277'si pozitif çıktı. Hasta sayımız 947'ye ulaştı. Yaşlı hastalarımızdan 12'sini kaybettik. Bugüne dek toplam 21 can kaybımız var. Yaşlılarımızı uyaralım. Sokağa çıkma sınırlandırmasına uysunlar. Ölüm riski, yaş yükseldikçe çok artıyor."

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA BİR ÖNCEKİ DURUMU BÖYLE PAYLAŞMIŞTI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, daha önceki paylaşımında son 24 saatte 3 bin 656 şüpheliye yapılan testten 311'inin pozitif çıktığını belirterek, hasta sayısının 670'e ulaştığını, yaşlı ve direnci zayıf 5 hastanın hayatını kaybettiğini bildirmişti.

Anahtar Kelimeler:
BAKANHastaTESTKoronavirüs
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.