‘Polis’ profiliyle atılan mesajlar ortaya çıktı

Rasim Ozan Kütahyalı'nın 'polis' profiliyle attığı iddia edilen mesajlar ortaya çıktı. Nagehan Alçı, eski eşi Kütahyalı'nın profil fotoğrafını polis logosu yaparak, insanlara “polismiş” gibi mesaj attığını ve kendisini şikayet ettiğini iddia etmişti. Habertürk yazarı Nagehan Alçı, eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı’dan şiddet gördüğünü açıklamıştı. “Çok uzun yıllardır tahayyül edemeyeceğiniz boyutlarda psikolojik, fiziksel ve ekonomik bir şiddet sarmalının içinde yaşadım” diyen Alçı, avukatı aracılığıyla eski eşi Kütahyalı hakkında hem ceza hem de 250 bin TL’lik manevi tazminat davası açmıştı.Nevşin Mengü’nün Youtube kanalına konuk olan Alçı, bir Yunan diplomatla ilişki yaşadığını açıklamıştı. Alçı, “Şu anda görüştüğüm biri var yabancı bir diplomat. Rasim bunu öğrendikten sonra daha fazla çirkinleşti. Kendini polis memuru olarak lanse ederek benim bir Yunan ajanı, Yunan devletine hizmet ettiğim, aynı zamanda PKK sempatizanı olduğum gibi alenen yalan iftiralarla her tarafa haber salmış” demişti.

Nagehan Alçı’nın aşk yaşadığı Yunan diplomatın kim olduğu ortaya çıktı

   

RASİM OZAN KÜTAHYALI’DAN AÇIKLAMA

Öte yandan, Rasim Ozan Kütahyalı, eski eşinin iddialarıyla ilgili Gerçek Gündem’e konuştu.

“Nagehan beni kurşun yağmuruna bile tutsa iki çocuğumun annesi aleyhine tek kelime etmem” diyen Kütahyalı, Alçı’nın açıklamalarından sonra sürekli arandığını söyledi.

Kütahyalı, şu ifadeleri kullandı:

“Kafamı kesseler Nagehan aleyhinde konuşmam. Prensip kararım bu. İki çocuğumuz var, şu an benim yanımdalar. Birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz. Ben bu mesuliyetsizliği onlara karşı yapamam. Onlar artık 11 yaşında oldu her şeyi okuyabiliyorlar, izleyebiliyorlar.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.