Sigara Fiyatlarına Zam!

En ucuz ve en pahalı sigaralar ne kadar?

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, Philip Morris (PM) sigara grubuna zam yapıldığını sosyal medya hesabından duyurdu.Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, Philip Morris (PM) sigara grubuna zam yapıldığını sosyal medya hesabından duyurdu. Dündar, 4 Mayıs itibarıyla zamlı fiyatların uygulanacağını belirtti.Dündar paylaşımında, "Sigaraya bir zam daha... PM grubuna zam geldi. Sigaraya zam yağmuru devam ediyor," ifadelerini kullandı.

Sigara fiyatları ne kadar?

Yapılan zam sonrasında Philip Morris grubunun en pahalı sigarası 70 TL'ye, en ucuzu ise 63 TL'ye yükseldi.Geçtiğimiz aylarda yapılan zamlar sonucunda farklı sigara gruplarında da fiyat artışları yaşanmıştı. Nisan ayında, Philip Morris grubunun en pahalı sigarası 67 TL, en ucuzu ise 60 TL idi; BAT sigara grubunun en pahalı sigarası 72 TL, en ucuzu 56 TL; TT sigara grubunun en pahalı sigarası 62 TL, en ucuzu 50 TL olmuştu.Ayrıca, JTİ sigara grubu zam sonrasında fiyatlarında 1 TL'lik bir indirim yaparak, grubun en pahalı sigarasını 67 TL, en ucuzunu ise 56 TL'ye düşürmüştü.

detail-photo-fancybox-1

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.