BOMBACI MÜLAYIM TUTUKLANDI

BOMBACI MÜLAYIM TUTUKLANDI

Bitlis'te sosyal medyadan yapılan paylaşımlara ilişkin soruşturma kapsamında biri Trabzon'da gözaltına alınan 3 polis memuru sorgularının ardından adliyeye çıkarıldı. Savcılıkta ifadeleri alınan 3 polis memuru Bitlis Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.Trabzon Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Vedat K, "terörle mücadelede görev almış kişileri hedef göstermek" suçundan tutuklandı. Bitlis'te görevli polis memurları S.B. ve O.Z. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

POLİS MÜDÜRÜNÜN EŞİNİ DEŞİFRE ETMİŞTİ

Sosyal medya platformu X üzerinden "BombacıMülayim01" adlı hesabından sahibi olan Vedat K., "Bitlis'te emniyetin terörle mücadele kapsamında yürüttüğü faaliyetleri, emniyet hizmetlerine tahsis edilen sivil aracı ve emniyet müdürünün eşi polis memurunun görev yerini bildirerek hedef haline getiren paylaşımlarda bulunduğu" iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Evinde terörle mücadele şube müdürlüğüne bağlı ekipleri tarafından yapılan aramada ise 3 bin evrağa el konulmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.