TARTIŞMA ÇIKTI

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinde gerginlik yaşandı. Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Toplantıları  bugün başladı. Mecliste gündem dışı söz alan meclis üyelerinin konuşmaları uzayınca ortam gerildi. Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, “Ben sizi dinlemek zorunda değilim” deyince soru soran meclis üyeleri de cevap verdi. Başkan Gümrükçüoğlu’nun araya girmesiyle ortam sakinleşti.

 Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında toplanan mecliste ilk olarak geçen ayın faaliyetleri ile ilgili meclis üyeleri bilgilendirildi.  Ardından ise Meclis üyeleri söz alarak ilçeleri ile ilgili sorunları meclis gündemine taşıdı. Bu sorulara Başkan Gümrükçüoğlu’da yanıt verdi. Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik, Ortahisar Belediye Mecllis Üyeleri Cahit Erdem ve Ali Sağır, mecliste soru soran isimler oldu.  Ancak saat 14:00’da başlayan meclis sorun sorma ve cevap verme süresi nedeniyle 2 saat geçince meclis üyeleri de gerildi. Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, “Bunlar sizin kendiniz ile ilgili. Ben bunları dinlemek zorunda değilim” dedi.  Bunun üzerine Ali Sağır’da Beşel’e yanıt verdi. Ardından tartışmaya Tonya Belediye Meclis Üyesi Hasan Tonya ve Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik’te katıldı.  Meclis üyelerinin bir birleriyle tartışması ve yüksek sesle konuşması bir süre sürdü. Ardından araya Başkan Gümrükçüoğlu girdi ve tartışma sonlandırdı.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonBelediye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.