Torpile izin  vermedi

BÜYÜKŞEHİR’İN PERSONEL ALIMI VE ELEŞTİRİLER

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin personel alımı büyük isyanlara yol açtı. Müracaatların ardından yapılan mülakatlardan sonra elenenler sosyal medyada adeta isyan bayrağı açtı. Özellikle yıllarca AK Parti Gençlik kollarında görev yapanların sosyal medyada kullandığı sözler ise teşkilatlar içinde büyük tartışma yarattı. Galiba AK Parti İl Başkanı Haydar Revi’nin verdiği isimler alınmadı.

Gençlik kollarında görev yapan bir partilinin hem Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu hem de AK Parti İl Başkanı Haydar Revi’yi hedef alan açıklamaları sosyal medyada günün konusu oldu. Ümit Öztürk isimli bir partili, “Orhan başkan giderayak Haydar başkana golünü de atmış intikamını almıştır..” ifadelerini kullandı. Paylaşımın altına dikkat çeken yorumlar geldi.

***

CHP’Lİ ŞAHİN, BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINA NİÇİN SESLENDİ?

Trabzon’da belediye başkanı olmanın belli kriterleri sağlamaktan geçtiğini belirten CHP Ortahisar Belediye Meclisi Üyesi Turgay Şahin, adaylara kinayeli göndermelerde bulundu. Trabzon'da belediye başkanı olmak isteyenlere seslenen Şahin, “Fukara bir şehidin mezarı başında dua ederken, zengin bir hemşerinin cenazesinde ön safta yer tutarken, cuma namazına girerken, balıkhane ve pazar yerinde gariban iki satıcının elini sıkarken fotoğraf çektirip basına servis yapacaksın, ayrıca ‘sizi denizle, teleferikle, trenle buluşturacağım’ diyeceksin.” diyerek; Trabzon’da belediye başkanı olmak için başka kıstaslara gerek olmadığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.