VAR VARMIŞ VAR YOKMUŞ

VAR bozuldu, Başakşehir'in golü geçersiz sayıldı

Fenerbahçe-Başakşehir maçında tartışmalı bir pozisyon yaşandı. Başakşehir'in golünde ofsayt bayrağı kalktı. O anda VAR bozuk olduğu için hakem inceleme yapamadı ve golü geçerli saymadı.Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe'nin Başakşehir'i konuk ettiği maçta tartışmalı bir pozisyon yaşandı.

HAKEM VAR'A BAKAMADI GOLÜ İPTAL ETTİ

Mücadelenin 81. dakikasında Başakşehir savunma arkasında atılan topta Elia ile golü buldu. Yardımcı hakem pozisyonda ofsayt bayrağını kaldırdı.Hakem Ali Palabıyık, Video Yardımcı Hakem'e bakmak istedi ancak VAR o anda çalışmadığı için pozisyonu inceleyemedi. Palabıyık, kısa süre sonra yardımcı hakemin kararına uydu ve golü geçersiz saydı.Başakşehirli futbolcuların yoğun itirazlarına rağmen karar değişmedi. VAR ise birkaç dakika sonra yeniden çalıştı.

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeBaşakşehirVAR
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105