Yeni bir aşka yelken açtı!

Adriana Lima yeni bir aşka yelken açtı! İşte Adriana Lima'nın yeni sevgilisi...

Adriana Lima yeni bir aşka yelken açtı! İşte Adriana Lima'nın yeni sevgilisi...Adriana Lima'nın uzun süredir devam eden ilişkisinin bitmesi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Victoria's Secret melekliğinden de emekli olan Adriana Lima son günlerde aşklarıyla gündeme geliyor. Adriana Lima hakkında gündeme gelen son iddia ise yeni sevgilisi… Bu iddianın ortaya atılmasının nedeni ise Adriana Lima'nın boynundaki kolye. İşte Adriana Lima'nın yeni sevgilisi…Adriana Lima yeni bir aşka yelken açtı! İşte Adriana Lima'nın yeni sevgilisi... İngiliz ve ABD basınındaki iddialara göre Adriana Lima, bir zamanlar flört ettiği Julian Edelman ile aşk tazeledi.Bir Instagram paylaşımında boynunda görünen Patriots yazılı kolye de buna kanıt olarak gösterildi. Bu kolye, Edelman'ın oynadığı New England Patriots takımının simgesi.

32 yaşındaki Julian Edelman, Amerikan Futbolu Ligi'nin oyuncularından biri. Lima ile Edelman, 2017'de 8 ay birlikte olup ayrılmışlardı.Daha önce Marco Jaric ile evlenen Lima'nın iki tane kızı bulunuyor. Lima'nın evliliği de aldatıldığı için sona ermişti.

 Ba arada, Lima 1999 yılından bu yana tanıtım yüzü olduğu Victoria's Secret firmasından da emekli oldu.

Anahtar Kelimeler:
AşkABDIngilizAdriana Lima
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.