YOMRA TEKSAS OLMUŞ

Koray Aydın: "Yomra Teksas olmuş!"

Yomra’da aday tanıtım toplantısına katılan Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, “Yomra’yı üç tane omzu düşük her tarafı teslim almış” dedi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın da katıldığı tanıtım toplantısında Yomra Belediye Başkan Adayı ilçenin sevilen simalarından Mustafa Bıyık olarak açıklandı. Yüzlerce kişinin hınca hınç doldurduğu salonda alkışlar arasında konuşan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ÇETELER DOLAŞIYOR

Yomra’nın Texas gibi olduğu öne süren Aydın, “Çeteler ortada dolaşıyor, üç tane omzu düşük her tarafı teslim almış. Belediye talan merkezine dönmüş. Herkes pusuya yatmış ‘ne olacak bu Yomra’nın hali?’ diye düşünüyor. İYİ Partililer de karşılarına dikilecek en ciddi adayı çıkarıyor” dedi. Mustafa Bıyık ise, “Dersimize iyi çalıştık” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.