AK Parti'de İHH skandalı

günebakış Gazetesinin başyazarı ve imtiyaz sahibi Ali Öztürk, bugünkü köşesinde dikakt çeken bir yazı kaleme aldı. Öztürk yazısında Trabzon'da düzenlenen İHH'nın yetimhane organizasyonunda AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ile ilgili bir gerçeği ortaya serdi. 

İŞTE O YAZI

*****

Dedim: Dileriz bu süreç geçici olmaz. Geçtiğimiz ay İHH tarafından Somali’de Şehit Eren Bülbül Yetimhanesi kurmak için bir program yapıldı. Bakan Süleyman Soylu hamiliğindeki gecede Yetimhane’nin parası toplandı. Büyükşehir hiç katılmadı. AK Parti İl Başkanı ise aldığı biletlerin karşılığını ve hesabını vermediği gibi telefonlara da çıkmadı. Bu bir hassasiyet meselesi. AK Parti aslında bunlar için var. Mağdurlar, mazlumlar, yetimler ve insanlık için var. Ama Trabzon’da böyle olmuyor. Şimdi böyle bir tabloda siz neyi nasıl yorumlayacaksınız?

Dedi: Evet... Tek başına bir adam... Recep Tayyip Erdoğan...

Dedim: Tayyip Bey olmasa halktan kopan bu yapı çoktan çökmüştü. ‘ANAP’ın yaşadığı son’ gelmiyorsa vatandaş gözlerini yumup Tayyip Bey’e oy verdiği içindir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.