HAMİLE KADIN  CİNAYETİ ANLATTI

Trabzon’da kıskandığı kocası B.T. yüzünden katil olan Emine T. cinayet suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kahve işlettiği öğrenilen B.T.  sırra kadem basarken, öldürülen kadın toprağa verildi.

POLİS SORGUSUNDA CİNAYETİ ANLATTI

Trabzon’un Çarşı Mahallesi’nde bir apartman boşluğunda akrabası Gülsün Taşkın’ı (41) bıçaklayarak öldüren 4 çocuk annesi Emine T., (43) polisin sorgusunda cinayeti nasıl işlediğini anlattı. Cinayetin ardından kaçarken bayılan ve yakalandıktan sonra sorgulanan Emine T., öldürdüğü kadının 10 yıldır eşinde gözü olduğunu söyledi. Gülsün T.’nin eşine gençlik yıllarında aşık olduğunu fakat eşinin ona yüz vermediğini belirterek, bir yıl önce de eşinden boşandığını söyledi.

HAMİLE KALINCA İLAÇLARINI KESMİŞ

Yuvasını kurtarmak için hamile kaldığını belirten Emine T., “Beni eşimden ayırmak için ölümle tehdit ediyordu. Yakınlarım bile eşimin onunla evlenmesini istiyordu Bana haber gönderiyordu. Bu nedenle psikolojik ilaçlar kullanıyorum.  2 ay önce hamile kaldığımı öğrenince ilaçları kestim. Hamile olduğumu öğrenen Gülsün Taşkın eşimden eve gelmemesini aksi takdirde elindeki bazı belgeleri babasına vereceğini söylemiş. Bu durumdan korkan eşim iki aydır eve gelmiyordu. Oğlumu gönderdim. Korktuğu için gelemediğini söylemiş” dedi.

SABAH NAMAZINI KILMIŞ EVDEN ÇIKMIŞ

24 yıllık evli olduğunu belirten Emine T., yaşananların ardından Gülsün Taşkın ile konuşmaya karar verdiğini söyledi. Sabah namazını kıldığını ve evden çıktığını ileri süren Emine T., “Gülsün işyeri önüne gittim. Kapası kapılıydı. Konuşmaktan vazgeçip, geri dönecektim, kızıyla birlikte araçtan indiğini gördüm. Konuşmak üzere arkalarından apartmana girdim. Bana güldü. Bende bu duruma sinirlendim. Bıçağımı çıkarıp yan tarafına bıçağı salladım. Daha sonra kızı ile birlikte bana saldırdı. ‘ Ne yapıyorsun O..’dedi. Erkek bir kişi üstün gelerek beni tartakladı. Bende bıçağı alarak kaçtım. Polisler beni nerede lakalı bilmiyorum “ dedi.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALTINDA ADLİYEYE

Geniş güvenlik önlemleri altında adliye getirilen Emine T. savcılık sorgusunun ardından tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkemede ifadesi alınan Emine T,. “Böyle olmasını istemezdim. Ben kimseyi öldürmek istemedim” dedi. Emine T.’nin avukatı Ahmet Yasin Sözen ise müvekkilinin samimi ikrarda bulunduğu hamile olduğu için ölüm riski olduğunu belirterek, “Müvekkilimin öldürme kastı olmadığı açıktır. Öldürme kastı olan bıçağı bir kez saplamaz. Sadece aile düzenin korumak için konuşmak üzere maktulün yanına gitmiştir. Lehe olan durumlar vardır. Bunların göz önünde bulundurulmasını talep ediyorum” dedi. Sorgusunun ardından Emine T. öldürme suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Emine T. adliye garajından polis aracına bindirilerek, cezaevine götürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.