Kazada hayatını kaybeden komiser yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Gümüşhane’de trafik kazasında hayatını kaybeden Maçka İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı Hüseyin Taş, memleketi Elazığ'da son yolculuğuna uğurlandı.
Dün, Trabzon'un Maçka ilçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı Hüseyin Taş (29), memleketi Elazığ'a giderken, Gümüşhane'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Komiser Yardımcısı Taş'ın naaşı Gümüşhane'den alınarak Elazığ'a getirildi.
Evli ve 6 aylık bir çocuğu olduğu öğrenilen Taş için bugün öğle namazının ardından merkez Kültür Mahallesi Kültür Camii’de cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Elazığ İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül, Taş’ın mesai arkadaşları, ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı.
Kılınan cenaze namazının ardından Taş’ın naaşı, Harput Mezarlığındaki aile kabristanlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.