Kül oldu

Trabzon’un Tanjant yolu üzerindeki Nayla Restaurant henüz belirlenemeyen bir neden ile cayır cayır yandı. Yaşanan yangın büyük paniğe neden olurken dumanlar şehrin her noktasından görüldü. Yangının çıktığı mahallede büyük panik yaşanırken yapılan inceleme sonrası olayın kaza mı yoksa bir kundaklamam olup olmadığı ortaya çıkacak. Ahşap olan tesis kısa sürede Alev alev yanarak kullanılmaz hale geldi. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

YANGIN BACADAN ÇIKTI!

İtfaiye Müdürü'nün ilk açıklamasına göre yangın bacadan kaynaklanan bir sebeple çıktı. Sabah saatlerinde mutfakta hazırlık yapan çalışanlar bacadan yangın çıktığını farketti.  Devamında ise çoğu ahşap olan bina kısa sürede alev aldı. Yangına Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından üç itfaiye aracı ve iki su tankeri ile müdahale edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.