MAÇKA ÇETİN’İ BAĞRINA BASTI

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Trabzon’un Maçka İlçesi’ni ziyaret ederek, vatandaşlarla ve esnafla bir araya geldi. Eren Bülbül’ün Başçavuş Ferhat Gedik’in katillerinin etkisiz hale getirildiğini belirten Orgeneral Çetin, “Bölgede operasyonlar aralıksız olarak devam edecektir. Arama tarama faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Jandarma olarak halkımızın hizmetinde, milletimizin emrindeyiz” ifadelerini kullandı. 

KOMUTANA HALK DESTEK VERDİ

Ülke genelinde ve sınır ötesinde terör örgütlerine karşı kararlılıkla ve büyük başarı ile operasyonların devam ettiğini belirten Orgenaral Arif Çetin, “Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar bu operasyonlara kesintisiz devam edilecektir” şeklinde konuştu. Vatandaşlar, Orgeneral Arif Çetin’in bu konuşmasının ardından, “En büyük asker bizim asker” şeklinde sloganı attı. 

KOMUTANLAR BÖLGEYİ GEZİYOR

Orgeneral Arif Çetin’e Trabzon’daki denetlemeler sırasında Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele (TEM) Daire Başkanı Tuğgeneral Ali İhsan Ersoy, Trabzon Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Halil Şen ve Jandarma Genel Komutanlığı Genel Sekreteri Jandarma Kurmay Albay Hilmi Atabay eşlik etti. Orgeneral Arif Çetin ve beraberindekiler daha sonra Gümüşhane’ye geçti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105