Türkiye genelinde milyonlarca öğrenci, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) katıldı.

Kimi öğrenciler, okula az bir mesafe kala kaza geçirirken, kimisi de sınava geç kalmaktan kurtuldu. O görüntülerden biri Trabzon'da kayda geçti.

POLİSLER, ÖĞRENCİNİN İMDADINA KOŞTU

İl Emniyet Müdürlüğü'nün Twitter hesabından paylaşılan görüntüde polisler, sınava geç kalmak üzere olan öğrenciyi sınav binasına yetiştirdi.

"BİR DAKİKADA SINAVA YETİŞTİRDİK"

Videoya, "Polislerimiz yetişti, yetiştirdi. Geç kalan öğrencimizi bir dakikada sınava yetiştirdik. Sokağa çıkma kısıtlaması sonucu yolda trafiğin olmaması sınava geç kalan bir öğrencimizi bir dakikada sınava yetiştirmemizi sağladı." notu düşüldü.

Bugün gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) geç kalan öğrenciler oldu.

Öğrencilerin imdadına polisler koştu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sınava geç kalan adayları, okula yetiştiren polislere teşekkür etti.

"TÜRK POLİSİ, SIĞINILACAK LİMANDIR"

Bakan Soylu, Twitter'da hesabından yaptığı paylaşımda, "Türk Polisi güvendir, sığınılacak limandır. YKS'ye geç kalan kardeşlerimizi sınava girecekleri okula yetiştiren polislerimize teşekkürler." ifadesini kullandı.

SINAVA GEÇ KALANLARIN İMDADINA POLİS KOŞTU

Bakan Soylu, geç kalan adayların kimisinin Yunus ekipleri, kimisinin görevli diğer polisler tarafından araçlarla götürülürken çekilen görüntülerini de paylaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105