Yaylada hırsızlık

Trabzon-Gümüşhane sınırında yer alan yaylada operasyon gerçekleştiren jandarma, teröristlerin izini sürüyor. Zırlı araçların kullanıldığı operasyona, İHA’lar destek veriyor. Kefli yaylasındaki yayla evinden süt sağma makinesi ve  Plazma TV çalındığı ortaya çıktı. TRABZON’UN Tonya ile Maçka İlçeleri arasında terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonların sürdüğü sırada Kefli yaylasında M.D. adlı kişiye ait evden hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine jandarma birlikleri bölgeye kaydırıldı. Kefli yaylasındaki hırsızlığın adi bir hırsızlık olduğu ortaya çıktı.

YAYLADAKİ EVE KİM GİRDİ?

Trabzon kırsalında terör eylemlerine karışan PKK’lı terörist grubunun etkisiz hale getirilmesi için yürütülen operasyonlar aralıksız sürdürüyor. İki gün önce başlayan operasyonun sürdüğü sırada Trabzon- Gümüşhane sınırındaki Kefli Yaylası'nda M.D. adlı kişiye ait evden hırsızlık yapıldığı ihbarı alındı. Hırsızlığın bölgede bulanan teröristlerce yapılmış olabileceği ihtimali üzerine, jandarma birlikleri Kefli yaylasına kaydırıldı.

Bölgeye sevk edilen çok sayıda polis ile Jandarma Özel Harekat timleri ve komando birlikleri, dağlık ve ormanlık alanda PKK'lı teröristlerin izini sürüyor. Sarp ve ormanlık alanda, zorlu kış şartlarında araziyi karış karış tarayan ekipler, hırsızlık olayının meydana geldiği bölgede arama-tarama faaliyetlerini de yoğunlaştırdı. Terörist grubu yakalamak için başlatılan ve zırhlı araçların bölgeye getirildiği operasyonlara, özel birlikler de takviye olarak katıldı. İnsansız hava araçlarının da kullanıldığı operasyonlar için bölgeye özel eğitimli köpeklerler de getirildi. Bu arada Kefli yaylasındaki yayla evinden süt sağma makinesi ve Plazma TV çalındığı ortaya çıktı.                                        

Enis YILDIRIM

Anahtar Kelimeler:
TrabzonYaylada Hırsızlık
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105