ANNEDEN SONRA BABA DA TUTUKLANDI

Trabzon’da oğluna yönelik cinsel istismarda bulunan anne E.B., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Anne sorguda eşini suçladı. Gözaltına alınan H.B. ise tutuklandı.

İSTİSMAR GÖRÜNTÜSÜNÜ HAKİME VERDİ

İstanbul’da yaşayan E.B. ve H.B. adlı karı koca, zor şartlardan kurtulmak üzere iki çocuğuyla birlikte memleketleri Trabzon’a döndü. Bir süre sonra karı koca arasında şiddetli geçimsizlik baş gösterdi. H.B. adlı koca ev hanımı olan eşinden boşanmak üzere Trabzon Aile Mahkemesi’ne başvurdu. 2017 yılında başlayan dava sonuçlanmayınca, H.K. adlı baba eşi E.B.’ye ait bilgisayarda küçük çocuklarına yönelik cinsel istismarda bulunduğuna yönelik görüntüleri mahkemeye delil olarak sundu.

AİLE MAHKEMESİ SUÇ DUYARUSU YAPTI 

Trabzon Aile Mahkemesi Hakimi, görüntülerin delil olarak mahkemeye sunulmasının ardından Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurunda bulundu. Bunun üzerine soruşturmacı savcı, E.B.’nin çocuğuna karşı cinsel istismar suçundan gözaltına alınmasına karar verdi. Gözaltına alınan ve sorguda gözyaşlarına boğulan 2 çocuk ananesi, 6 yaşındaki oğluna 3 yıl önce cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla çocuk suçları savcılığa sevk edildi. Savcı tarafından bir saati aşkın süre sorgulanan E.B., tutuklama talebiyle nöbetçi hakime gönderildi. Eşini suçlayan anne E.B. çocuğuna yönelik cinsel istismar suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ANNENİN SUÇLADIĞI BABA TUTUKLANDI

Anne E.B.’nin eşimle birlikte yaptım sözleri üzerine H.B. hakkında yakalama kararı çıktı. İstanbul’da gözaltına alınana H.B. görüntülü sistemle ifadesine başvuruldu. H.B. görüntüleri kendisinin verdiğini belirterek, “Suçlu olsam o görüntüleri verirmiydim” dedi. H.B. hakkında tutuklama kararı çıktı. Anne ve baba tutuklanırken, iki çocuk yuvaya teslim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105