ÖĞRENCİLERİN ÖNÜNDE YUMRUKLAR KONUŞMUŞ

Trabzon’da onlarca öğrencinin önünde kavga eden kantin işletmecisinin eşi ile okul müdürü hakkında hapis istemiyle dava açıldı. 
SAVCI İKİSİNİNDE HAPSİNİ TALEP ETTİ
Trabzon’da aralarında bir süredir husumet bulunan Temel Çoruh İlkokulu Müdürü Bekir G. ve kantin işletmecisi İ.A.’nın eşi Cemal A., öğrenciler önünde yumruk yumruğa kavga etti. Kavga sırasında birbirine yönelik hakaret lerde bulunan Cemal A. ve Bekir G. polis merkezine giderek, karşılıklı olarak şikayette bulundular  Okul müdürü Bekir G.’nin yaralamadan 6 aydan bir yıla kadar hapsini talep eden savcı, kantin işletmecisi İ.A.’nın eşi Cemal A.’nın hakkında ise yaralama, tehdit ve hakaret suçundan bir yıl 10 aydan 5 yıla kadar hapis talep etti. 
MAHKEMEDE BİRBİRİNİ SUÇLADILAR
Trabzon 6. Asliye Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkan okul müdürü Bekir G. önce kantincinin kendisine yumruk attığını ileri sürdü. Bekir G. “Hakkımda müdür yardımcısına aleyhimde konuştuğunu duydum. Bende uyardım. Bana hakaret etmeye başladı.  Sonra bana vurdu. Bende ona vurdum” dedi. Cemal A ise, “Okulda yaptıklarını valiliğe bildirdim. Olay günü beni durdurarak, ‘Niye benim hakkımda ileri geri konuşuyorsun’ dedi. Önce o bana vurdu” dedi. Cemal A. mahkemeye yazılı savunma sundu. Sadece eşimi neden tehdit ettin diye elime salladım. Kameralarda görünüyor ” dedi. Mahkeme,  okulda temizlikçi olarak görev yapan F.K. adlı tanığı dinledi. Tanığın karakoldaki ifadesi ile mahkemedeki ifadesini çeliştiği belirleyen Hakim, diğer tanıkların dinlenmesine karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. 
HUSUMET NEDENİ DOSYADA YER ALDI 
Okul müdürü ve kantin işletmecisinin eşi arasındaki husumetin nedeni soruşturma dosyasında yer aldı. Husumetin kantin işletmecisi İ.A.’nın eşi Cemal A., okul müdürü Bekir G.’yi okula giderken kendisine ait tapulu arazisinden geçmesine izin vermediği okul müdürü Bekir G. ise kantini kapattırmaya çalışmasından kaynaklandığı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.