Projelerini açıklayacak

AK Parti Yomra Belediye Başkan Aday Adayı Doç. Dr. Volkan Yıldırım, çalışmalarına son süratle devam ediyor. Türkiye’de belediyecilik ve yerel yönetimler konusunda uzman sayılı aday adaylarından biri olan Yıldırım, STK ziyaretlerinin adaylık öncesindeki ilk aşamasını tamamladı. MÜSİAD ve Jeofizik Mühendisleri Odasını ziyaret eden Yıldırım, süreçle ilgili açıklamalarda bulundu. Yıldırım, “Aday adaylığı sürecinde artık sona yaklaştık. Projelerimizi halkımızla paylaşmak için heyecanlanıyoruz. En başında söylediğimiz gibi, hedefimiz Yomra’mızı en yaşanabilir ilçeler listesine sokabilmektir. Bu amaçla yola çıktık. Biz yaptığımız bütün projelerde sivil toplum örgütlerini bir paydaş olarak sürece dâhil ettik. Bundan sonra da böyle olacak. Çünkü belediyecilikte hayata geçirilecek projelerde pişmanlık ya da geriye dönüş kesinlikle olmaz, olamaz. Dolayısıyla her projede, konuyla ilgili olan STK’larımız projenin bir paydaşı olacak, eleştirecek ve görüş verecek. Bizler de bunları dikkate alarak en güzel yatırımları Yomra’mıza kazandıracağız.” dedi.

“Adaylık sürecimiz netleştiğinde çalışma ekibimizle birlikte Yomra’yı etüt ederek hazırladığımız 43 projemiz içinden, partimizin ilgili kurulları tarafından uygun görülen projelerimizi ivedilikle ve öncelikle STK’larımızla paylaşacağız.” diyen AK Parti Yomra Belediye Başkan Aday Adayı Doç. Dr. Volkan Yıldırım, şöyle devam etti: “Bu amaçla adaylık öncesinde bir tanışma, fikir alma ve kendimizi anlatma adına ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Adaylık sonrasında bu ziyaretler çok daha somut olacak, proje tabanlı olacak ve fikirler vücut bulacak. Bu maksatla ilk olarak başkanlığını, çok değer verdiğimiz, akademik projelerimizde her daim fikir ve önerilerinden faydalandığımız, Yomra’mızın bir değeri olan, Sayın Prof. Dr. Hakan Karslı hocamızın yaptığı Jeofizik Mühendisleri Odamızı ziyaret ettik. Özellikle uygulanabilir imar planlarının hazırlanmasından, yapılaşma ve kentsel dönüşüm projelerine kadar, vadilerimizin ıslah edilmesinden kent içi ulaşım alternatiflerine ve ruhsatsız yapılara kadar birçok konuda konuştuk. Hocamızın ve değerli yönetim kurulu üyelerinin Yomra’mız için düşüncelerini, fikirlerini ve önerilerini dinledik. Notlar aldık. Adaylık sürecinden sonra somut olarak projelerimizi değerlendirme konusunda fikir birliğine vardık. Akabinde ikinci olarak MÜSİAD’ı ziyaret ettik. Çok değerli başkanımız Ali Kaan Bey ve çok değerli yönetim kurulu üyelerimizle özellikle istihdam konusunda görüş alışverişi yaptık. Turizm, eğitim, sanayi ve ticaret alanında Yomra’nın Trabzon’un atardamarı konumuna gelebilmesi için gerekli altyapı hazırlıklarının neler olabileceğini konuştuk. Fikirlerimizi ve hedeflerimizi kendileriyle paylaştık. MÜSİAD’ın Yomra’mız için önerilerini aldık. Birlikte çalışabilme ortamını hazırlayacağız. Onlar yatırım yapacak, biz de onlara destek olacağız. Her iki sivil toplum örgütümüze de değerli zamanlarını ayırdıkları için çok teşekkür ediyoruz. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hiç ara vermedik. İnşallah 31 Mart’a kadar, seçimlere kadar biz yorulmaya devam edeceğiz.”

Anahtar Kelimeler:
TrabzonYomraMüsiad
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.