SİLAHLI BASKINA  3 YIL HAPİS İSTENDİ

BASKINA 3 YIL İSTENDİ

Trabzon’da şehrin göbeğinde korku ve paniğe neden olan kişi hakkında 6 aydan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

SAVCI, SORUŞTURMAYI TAMAMLADI

Trabzon'un Tonya İlçesi Yenimahalle Velialtı Sokakta, 4 Kasım 2017 tarihinde çıkan yangında eşi Canan Kurt ve kızı Hazal Su’ya kaybeden acılı baba, yangından kızı Ecrin Ada ile yaralı kurtulmuştu. Yaşanan kazanın ardından bunalıma giren Uğur K., Trabzon’un en işlek caddelerinden biri olan Uzunsokak’ta 22 Nisan 2018 tarihinde pompalı tüfekle bir işyerini basarak etrafa rast gele ateş açmıştı. Uzun süren uğraşlar sonucunda ikna edilen ve tutuksuz yargılanmasına karar verilen Uğur K. hakkındaki soruşturma tamamlandı.

SAVCI, 3 YILA KADAR HAPİS TALEP ETTİ

Soruşturmayı tamamlayan savcı, şüphelinin korku, kaygı ve panik yaratabilecek tarzda silahla ateş ettiğini ileri sürerek, 6 aydan 3 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına karar verdi. Soruşturma kapsamında ifade veren Uğur K. ise verilen sözlerin yerine getirilmediği belirterek, psikolojisinin bozulduğunu söylediği öğrenildi. Sokak ortasında silahlı eylem yapan Uğur K. adlı kişi, önümüzdeki günlerde asliye ceza mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.  

Anahtar Kelimeler:
TrabzonSilahUzunsokak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105